Ενημερωτική ομιλία στο 9ο Δ.Σ. Ελευσίνας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας, σε συνεργασία με τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών του Σχολείου και την Διευθύντρια του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευσίνας, επιθυμώντας να συμβάλει στην κατανόηση και αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, διοργάνωσε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ & ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ».

DSC02730 (2)

Η κ. Κιάμου με το προεδρείο του συλλόγου γονέων του 9ου Δ.Σ. Ελευσίνας, μετά το πέρας της ομιλίας.

 

Η ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2014 στις 18.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας (Κυπραίου 45 – Παράδεισος).

DSC02745 (2)

Οι γονείς ακούνε με προσοχή την κ. Κιάμου να τους παρουσιάζει θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και εκπαίδευση των παιδιών σχολικής ηλικίας.

 

Η “Θεραπεία=Ελπίδα” προέβλεψε για τους γονείς που θέλησαν να φέρουν μαζί τους τα παιδιά τους και ειδικοί Παιδαγωγοί από την διεπιστημονική ομάδα απασχόλησαν δημιουργικά όλους τους «μικρούς μας φίλους» που παρευρεθηκαν στην εκδήλωση, παίζοντας μαζί τους «Αρχαία Ελληνικά Παιχνίδια», μία δραστηριότητα που περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια με τα παιδιά, με εκπαιδευτικό όμως χαρακτήρα.

DSC02749 (2)

Μαθήτρια του σχολείου προσφέρει λουλούδια στην κ. Κιάμου μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

Προχωρώντας ακόμη πιο πέρα, οι γονείς δήλωσαν συμμετοχή στις ΔΩΡΕΑΝ αξιολογήσεις παιδιών που γίνονται από την ομιλήτρια κατόπιν ραντεβού.