Σωματοφύλακες της Ελπίδας

Η «ΘΕΡΑΠΕΙΑ=ΕΛΠΙΔΑ» σαν ένα ελάχιστο φόρο τιμής στους ανθρώπους που στέκονται πολύτιμοι αρωγοί στο έργο μας και προσφέρουν, με εξαιρετική ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην συλλογική αυτή προσπάθεια, διοργανώνει μια τιμητική εκδήλωση προκειμένου να εκφράσει και εμπράκτως την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της.

Η εκδήλωση θα έχει τίτλο «Σωματοφύλακες της Ελπίδας» και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 18:00 απόγευμα στο Γηροκομείο της Παροικιάς.

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος ακριβώς από τον σημαντικό ρόλο όλων εκείνων των ανθρώπων, που σαν άλλοι σωματοφύλακες προασπίζουν το δικαίωμα όλων, παιδιών και ενηλίκων, στις ίσες ευκαιρίες και ο καθένας από τη δική του θέση και με τον δικό του τρόπο καταθέτει τη δική του συνεισφορά σε μια σημαντική προσπάθεια, η οποία γίνεται σημαντική μέσα από την συνεργασία και την αλληλεπίδραση. Μια συνεργασία που έχει έναν στόχο, έναν σκοπό: την προσφορά στον άνθρωπο. Ένας για όλους και όλοι για έναν λοιπόν προκειμένου να μπορέσουμε ενωμένοι να συνεχίσουμε το έργο μας με την συνεισφορά όλων σας.

Πρόσκληση - Σωματοφύλακες της Ελπίδας

  orange-divider-line

Η τιμητική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Πάρο, την 1η Ιουνίου 2015, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Φίλοι, συνεργάτες και γονείς των παιδιών που εξυπηρετούνται από την διεπιστημονική ομάδα της “Θεραπεία=Ελπίδα” παρευρέθηκαν στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο του νησιού για να μοιραστούν σκέψεις και ευχαριστίες.

DSCN0728

Η κ. Κιάμου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινικό για την βοήθεια και την υποστήριξή του στην προσπάθεια και το έργο μας. Ο Μητροπολίτης μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί προσωπικά για να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να παραλάβει την πλακέτα του.

Μητρόπολη

Στη συνέχεια τιμήθηκε ο Δήμαρχος της Πάρου, κ. Κωβαίος, ένας άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες κυρίως σε ότι αφορά τα παιδιά και τους νέους του νησιού του. Θεραπευτής και ο ίδιος, έχει σταθεί στο πλευρό της “Θεραπεία=Ελπίδα” και υποστηρίζει το δύσκολο έργο μας με όποιον τρόπο μπορεί, όσες φορές του το έχουμε ζητήσει.

Δήμαρχος

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης ο Κωνσταντίνος Μπιζάς, Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου, ο Αθανάσιος Μαρινόπουλος, Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., ο Μικές Λεοντής, Πρόεδρο Κ.Π.Π.Α., ο Γεώργιος Καπούτσος φίλος και συνεργάτης της “Θεραπεία=Ελπίδα” και η Blue Star Ferries που υποστηρίζει το έργο μας με μειωμένες τιμές εισιτηρίων για τη μετάβαση των θεραπευτών μας στο νησί της Πάρου.